Egzamin Gimnazjalny?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Egzamin Gimnazjalny?
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
No i jak idą przygotowania? Hm, dalej nic
nie powtarzam, nic się prawie nie uczę. Ale będzie dobrze. No dobra, chemię
mam jakośtam powtórzoną, matme prawie też. Została mi fizyka, z którą mam
problemy. A biologię chyba zostawiam, idę na żywioł. Polski i Historia brz
przykotowania poszła mi na próbnym na 40. Cóż, budowę zdania powtórzę i
chyba wszystko. Boję się trochę krótkiej formy wypowiedzi pisemnej, bo nie
wiadomo na co można trafić. Temat też mógłby mi jakoś dobrze podejść ;>
Na przykład prasa albo film.
Kurrew, nie dostanę się do szkoły do, której chcę iść. Nadzieja? Ten post był edytowany przez voldius: 16.04.2005 08:22 |
![]() ![]() ![]() |
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
Test gimnazjalny- bez uczenia sie miałam 45 z humanistycznego i 40 z przyrodniczego (pamiętam, zwaliłam zadanie z czapeczkami). Nie bójcie się, będzie dobrze.
A co do matury z polskiego i klucza- wrrr, wypracowanie pod klucz. Z próbnego mi nauczycielka napisała, że większość miałam dobrze, tyle że nie mogła mi zaliczyć, bo nie było tego w kluczu. I za umieszczenie informacji miałam tylko połowę punktów. Z biologią podobnie- w niektórych zadanaich miałam trochę inaczej niż w kluczu i już mi nie zaliczali. Koszmar ![]() W czwartek ustny polski... -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:30 |