Habemus Papam!, Benedykt XVI
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Habemus Papam!, Benedykt XVI
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Habemus Papam!
![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
![]() ![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Yaten @ 20.04.2005 15:50) Wiesz Ciri, gdyby w myśl tych liberałów Kościół uznałby związki homoseksualne, to byłoby to wbrew Biblii, prawda? Bóg stworzył ludzi, by wydawali swoje dzieci. No i miał w tym jakiś cel, że stworzył Adama i Ewę, a nie Ewę i Annę, prawda? Trochę naciągane, nie uważasz? Bóg nie stwożył także technologii. Więc ona też zapewne jest zła... :] Może i się mylę co do Ratzingera. Ale ja nie wiem... Mam wrażenie, że on nie widzi, nie patrzy nawet na ludzi, spogląda tylko na Boga. A przecież Jan Paweł II udowodnił nam, że aby ujrzeć Boga, trzeba patrzeć na ludzi. Mam wrażenie, że on jest kukiełką. Nie, że ktoś nim steruje, nie, absolutnie. Tylko taki... mechaniczny... No nie wiem. Nie wiem jak to przekażać. Nie patrzycie przecież moim oczami. A co do jego wieku - kardynałowie liczą zapewne na krótki pontyfikat :-] -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:29 |