Zakochany Sen
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zakochany Sen
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
W kompletnej ciszy snu pierzyną zmysłów okryte drży zajęcze serce bez słów, bez pamięci. Nieprzyznane, odepchnięte za wieczorną porę; Troszeczkę było śmiechu, niepozornych gestów, zażenowanie i wstyd trzepoczą jeszcze na wietrze. I tylko w ciemność nieśmiało wyciąga zimne ręce i tylko cisza nieskromnie, bezwstydnie, z radością szepce... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
A liżecie pupcię XD
Ja właśnie uważam, że Sih stać na coś więcej, Kochana -- jak ustalasz pewien poziom, poprzeczkę wysoooko ponad moją głową -- to musisz liczyć się z tym, że wszystko odtąd musi być piękne, bo inaczej każde lekkie zachwianie będzie bardzo widoczne (: Taka trochę wyliczanka. Oczywiście respekt jak zwykle, dla Twoich Perełek -- bo trzeba mieć to "coś", żeby tak pisać. Podoba mi się szkic, jaki zarysowałaś wierszem przed moimi oczami -- naprawdę mi się podoba. Ale nie umiem, nie potrafię się wgłębić. Powiesz, że to moja wina. Pewnia tak, dlatego przez własną ułomność, zarzucam Ci, że pisałaś lepiej. Może po prostu głupieję? Może. Ale ja nadal widzę tylko śliczny obrazek, śliczny, śliczny ale trochę płytki. -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 20:15 |