Habemus Papam!, Benedykt XVI
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Habemus Papam!, Benedykt XVI
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Habemus Papam!
![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
![]() ![]() ![]() |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Gdyby Jezus chciał, by kobiety sprawowały kapłańską posługę, wybrałby jakąś na swoją uczennicę, nie sądzisz? Na mysl nasowa mi sie dynastia Omajdów - za czasow Mahometa nie spisano jego slow wiec 10 lat po jego smierci bylo juz tak wiele i tak roznych wersji Koranu ze zostawiono tylko jedna losowo wybrana, a wszystkie inne spalono. Nie wiemy jakia mogla byc tak naprawde "droga" Jezusa. Czasami miewam powazne watpliwosci co do nauk gloszonych w kościele (tym przez male "k"). QUOTE Antykoncepcja to zapobieganie ciąży, czyli po prostu zabijanie życia w zarodku (taka bezbolesna aborcja) O ile mi wiadomo zarodek powstaje dopiero podczas polaczenia dwoch komorek - meskiej i zenskiej. Antykoncepcja to nic innego jak "usmiercanie" poszczegolnych - osobnych - komorek. Czyz odcinajac np. palca nie umieraja komorki?? ; > -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:08 |