Habemus Papam!, Benedykt XVI
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Habemus Papam!, Benedykt XVI
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Habemus Papam!
![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
![]() ![]() ![]() |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
ej ludzie , wy macie jakieś wąty do niemców , hopla na temat teorii spiskowych ?
taa , Ratzinger codziennie wstając ubiera brunatną koszulę i wrzeszczy 'Sieg Hail' (lol) ;-P wg. Majów koniec świata ma być za 7 lat ;-P a konkretnie 2 dni przez Bożym Narodzeniem ;-) bzdury , jedyną z wiarygodnych przepowiedni 'badając ją' była by Malachiasza , skoro u Nostradamusa rzekomo rok 2000 miałbybyć końcem , teraz się mówi że 3000któryś , etc. , etc. btw. ktoś słyszał o tekście chyba z Nostradamusa , o wojnie z Arabami , Henryku Szczęśliwym (?) , Aliantami , Ataku na Polskę itp. ? Ps. Czuję że z tego wątku będę musiał zrobić rozdzielenie , coś jak Karol Wielki - na 3-4 tematy ;-) acha , relacia LIVE z Watykanu: Index i to coś , o czym wspominałem , czyli francuskie bezczeszczenie grobów ( kto chce , niech zaznaczy , na własne ryzyko , jednak przy dojściu do końca można dostać MAKSYMALNEGO wkur... ): QUOTE http://www.akuku.pl/link_frameset.php?strHref=http%3A%2F%2Fwww.zanorg.com%2Fpitbull%2Fshakingpope.swf btw , niektóre komentarze mnie tam przerażają.. akuku.pl = combo ban Ten post był edytowany przez Hefaj: 21.04.2005 18:24 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:15 |