Habemus Papam!, Benedykt XVI
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Habemus Papam!, Benedykt XVI
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Habemus Papam!
![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
![]() ![]() ![]() |
MalGanis |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bo przepowiednie Nostradamusa było wiele.
Przewidział ataki na WTC - "Dwa stalowe łabędzie wbiją się w najwięszke wieże świata..." Po za tym czytałem w FactorzeX niedawno - a FactorX wychodził chyba w 1996 roku a więc długo przed atakami z 11 września. Ze Nostradamus przepowiedział... Pożar w jakimś mieści - sprawdziło się. Jakąś katastrofę - sprawdziło się. I... Armageddon na Manhatanie - JAK DOTĄD POZOSTAŁ NIETCHNIĘTY. Oczywiście to było przed atakami terrorystyczymi, więc dzisiaj wiemy, że i to się sprawdziło. Aha, dlaczego nie mamy się sprzeciwiać takim "zrządzeniom losu" jak: "Reszta ci już odpowiedziała, a ja dodam może cos od siebie. Tak się akurat składa, że Bóg tworząc ludzi stworzył - mężczyznę, silnego, z penisem, owłosieniem na twarzy i sikającego na deskę - kobietę, piękną, z krągłymi piersiami, gładką, śliczną buzią i miesiączką (no i rodzącą dzieci) Dlaczego? Oto po grzechu Pan mówi do niewiasty: „Obarczę cię niezmiernie wielkim trudem twej brzemienności, w bólu będziesz rodziła dzieci, ku twemu mężowi będziesz kierowała swe pragnienia, on zaś będzie panował nad tobą” (Rdz 3,16). „Do mężczyzny zaś [Bóg] rzekł: «Ponieważ posłuchałeś swej żony i zjadłeś z drzewa, co do którego dałem ci rozkaz w słowach: Nie będziesz z niego jeść — przeklęta niech będzie ziemia z twego powodu: w trudzie będziesz zdobywał od niej pożywienie dla siebie po wszystkie dni twego życia. Cierń i oset będzie ci rodziła, a przecież pokarmem twym są płody roli. W pocie więc oblicza twego będziesz musiał zdobywać pożywienie, póki nie wrócisz do ziemi, z której zostałeś wzięty; bo prochem jesteś i w proch się obrócisz»” (Rdz 3,17-19)." Cytuję tam kogoś - nie pamiętam kogo. Kogokolwiek by to nie były rozkazy - czy musimy je przestrzegać? A może nie będzie absolutnej zagłady - przezyją nieliczni - reszta zginie... I chrześciajństwo upadnie... Cały dotychczasowy porządek legnie w gruzach... "To królestwo upadnie, a z jego popiołow narodzi się Nowy Porządek, który zaczęsie światem w posadach..." ![]() |
murof |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: czysta krew.. Postów: 187 Dołączył: 05.07.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MalGanis @ 22.04.2005 15:56) Bo przepowiednie Nostradamusa było wiele. Przewidział ataki na WTC - "Dwa stalowe łabędzie wbiją się w najwięszke wieże świata..." Po za tym czytałem w FactorzeX niedawno - a FactorX wychodził chyba w 1996 roku a więc długo przed atakami z 11 września. Ze Nostradamus przepowiedział... Pożar w jakimś mieści - sprawdziło się. Jakąś katastrofę - sprawdziło się. No - to fakt. Pożar w jakimś mieście. Jakąś katastrofę. Lol. QUOTE Nie mam zielonego pojęcia o co ci chodzi w tym co napisałeś. Moje wypowiedzi mieszają się z twoimi. Brak jakiegokolwiek oddzielenia i porządku. Możesz napisać jeszcze raz? -------------------- - Oj, nie wolno rzeczy wielu,
Kiedy celem jest - brak celu... (Zwłaszcza, jeśli duszy nie ma - I to wszystko na ten temat). |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:30 |