Pytania Nieodpowiedziane...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Pytania Nieodpowiedziane...
hiob27 |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 379 Dołączył: 28.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziwny temat
![]() Ja zadam pierwsze pytanie: -W pierwszej części chyba Hermiona stwierdza że Dumbledore specjalnie im pozwolił odkryć tajemnic kamienia by mogli się sprawdzić. Trochę tego nie rozumiem... Albusowi powinno przedewszystkim zależeć na dobru harry'ego, jakiekolwiek ryzyko powinno zostać zapobiegnięte, a jednak tak chyba nie robi... -trochę tego nie rozumiem, ale mam nadzieję że ktoś rozumie o co mi chodzi ![]() -------------------- Prefekt Hufflepuff
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Forhir |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 13.04.2005 Skąd: Kielce ![]() |
Nie wiem czy to jest takie pewne ze sobie poradzi. Jak wiemy Harry byl blisko smierci a Dumbl ledwo zdazyl wrocic. Byc moze jest to nie prawdziwe przypuszczenie Hermiony tylko:)
e:Dlaczego Ron czuje sie az tak przycmiony przez swoich braci i Harry`ego? Zdaje sobie sprawe ze moze troche mu zalezec ale to co dzialo sie po meczu Quidditcha i po ataku Syriusza jest niepokajace. Bardzo eksytowalo go opowiadanie po raz 12 obrony meczowej itp. Dla mnie jest to niezrozumialem ze az tak czul sie niedowartosciowany. Ten post był edytowany przez Forhir: 22.04.2005 19:59 -------------------- H/Her shipper!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 09:52 |