Pytania Nieodpowiedziane...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Pytania Nieodpowiedziane...
hiob27 |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 379 Dołączył: 28.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziwny temat
![]() Ja zadam pierwsze pytanie: -W pierwszej części chyba Hermiona stwierdza że Dumbledore specjalnie im pozwolił odkryć tajemnic kamienia by mogli się sprawdzić. Trochę tego nie rozumiem... Albusowi powinno przedewszystkim zależeć na dobru harry'ego, jakiekolwiek ryzyko powinno zostać zapobiegnięte, a jednak tak chyba nie robi... -trochę tego nie rozumiem, ale mam nadzieję że ktoś rozumie o co mi chodzi ![]() -------------------- Prefekt Hufflepuff
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
QUOTE Dlaczego Syriusz sam pojechał zabić zdrajcę, który wydał gdzie ukrywają się Potterowie a nie skontaktował się z Dumbledorem? Ja na jego miejscu zebrałabym całą bandę Zakonu i roztrzaskała typa na proch! e. no tak. bez przesady. wyobraź sobie, że właśnie się dowiedziałaś, że jeden z Twoich przyjaciół zdradził Ciebie i najbliższe Tobie osoby, które właśnie zostały zamordowane. no tak. na pewno w tym momencie myślałabys o tym, żeby iść i się komuś poskarżyć. -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 09:39 |