Sentencje, Złote Myśli, Cytaty, ulubione...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sentencje, Złote Myśli, Cytaty, ulubione...
Magya |
18.04.2005 15:04
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta |
Wpadłam na pomysł, aby zamieszczać na forum nasze ulubione sentencje, cytaty, złote myśli. Niektóre są na pewno godne przemyślenia i można się tutaj zastanowić nad nimi Podaję :
Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz na co trafisz... Forrest Gump Człowiek zadowolony to anioł, który wnosi słońce do domu. Phil Bosmans Prawdziwy poszukiwacz radości cieszy się już dziś różą, która dopiero jutro rozkwitnie. B.A. Betzinger -------------------- Motylem jestem.
Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
MeGi_16 |
23.04.2005 17:32
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 137 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: Poznan |
"Różnica pomiędzy prawdziwymi a fałszywymi wsomnieniami jest taka, jak pomiędzy klejnotami.Fałszywe zawsze świecą jaśniej"-Salvador Dali
i panta rhei! Ten post był edytowany przez MeGi_16: 23.04.2005 17:32 -------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
--- "Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko co zechcesz powiedz tylko... Naprawdę na dużo mnie stać" Myslovitz Dla Ciebie warto żyć =* Hej Kolejorz,hej Kolejorz,heja heja hej Kolejorz!!! |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:27 |