Internetowy Handel, Allegro itp.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Internetowy Handel, Allegro itp.
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
W Polsce staje się coraz popularniejszy handel internetowy.
Czy wy też macie konta na Allegro? Na czym to polega? Wiadomo, zakładasz konto, klikasz, że kupujesz, sprzedajesz Towar zawsze dochodzi? Czy wcześniej nadesłany musi byc do jakiejs bazy? Mój tata zamawia na Merlinie, Vivid, a mama czasem też. Ja bym z chęcią złożyła sobie konto na Allegro, ale nie wiem, czy mam 100% pewności, że dostanę towar. Gdy byłam na obozie, chlopcy opowiadali, "że za Nokię 3310 sprzed 5 lat" dostal 50 zł. Czy wy też macie jakieś tego rodzaju konta? Czekam na wypowiedzi i wytłumaczenia ![]() |
![]() ![]() ![]() |
KaRoLiNa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 24.05.2003 Skąd: Łódź ![]() |
Mój tata bardzo często kupuje na allegro płyty, sprzęt, różne części do kompa czasami książki. Często można wypatrzeć naprawde fajne rzeczy za grosze, ale zawsze jest ryzyko, że nie przyślą nam tego, co teoretycznie kupiliśmy.
Już nie wspomne nawet, że kiedyś bym prawie psa kupiła przez allegro, ale to troche inna sprawa, bo z oczywistych względów odbiór osobisty ![]() -------------------- T.Love - Marzyciele
Życie jest tak wspaniałe, że trzeba przez nie przejść Czasami w to nie wierzę i myślę, że lepsza jest śmierć Babilon-System swoją bronią pragnie zniszczyć mnie Lecz życie jest wspaniałe - kolory czarno-białe My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Ja wtedy właśnie żyję, gdy idziesz obok mnie Dla mojej i dla twojej satysfakcji wszystko dzieje się Życie jest tak wspaniałe, naprawdę to wiem A ci, którzy chcą mnie zniszczyć, faszerują nas złem My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Na całe ziemi piekło - napompowany świat Zatruty, zepsuty balon - nienawiść i gwałt A nasze życie jest, nasze życie trwa Dla mojej i twojej satysfakcji - dla naszego ja My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:21 |