Internetowy Handel, Allegro itp.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Internetowy Handel, Allegro itp.
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
W Polsce staje się coraz popularniejszy handel internetowy.
Czy wy też macie konta na Allegro? Na czym to polega? Wiadomo, zakładasz konto, klikasz, że kupujesz, sprzedajesz Towar zawsze dochodzi? Czy wcześniej nadesłany musi byc do jakiejs bazy? Mój tata zamawia na Merlinie, Vivid, a mama czasem też. Ja bym z chęcią złożyła sobie konto na Allegro, ale nie wiem, czy mam 100% pewności, że dostanę towar. Gdy byłam na obozie, chlopcy opowiadali, "że za Nokię 3310 sprzed 5 lat" dostal 50 zł. Czy wy też macie jakieś tego rodzaju konta? Czekam na wypowiedzi i wytłumaczenia ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ehh ;]
Ja sporo kupuje via internet - zaczynajac od allegro na powaznych sklepach konczac ;] Allegro dobre jest do spelniania dziwnych zachcianek po niskiej cenie - np. taka rosiczke sobie kupiłem ;] koszty przesyłki były są i beda - dlatego jezeli jest taka mozliwosc nalezy kupowac dla siebie i dla znajomych, dzielac koszty ;] W powaznych sklepach sprawa jest o tyle prosta ze np. kupujac karte graficzna + aparat na pewno wychodzi nam ponad 1000 zł i wtedy juz sobie odpuszczaja koszty przesylki ;] niekiedy koszty odpadaja juz przy 100... To co sie nieoplaca to kupienie czegos co kosztuje mniej niz przesylka :] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:27 |