Irc - Ostania Szansa..., Ratumy
wspólnie naszego IRC-a !!!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Irc - Ostania Szansa..., Ratumy
wspólnie naszego IRC-a !!!
MalGanis |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hm, jestem ostatnio zaniepokojony sytuacją na naszym IRC-u. O co chodzi? Otóż IRC świeci pustkami. Nie pamietam kiedy ostatnim razem były na nim obecne 4 osoby. Od czasu do czasu na natykam się tam na niejakiego Weasleya, ale ostatnio dzieje się to coraz rzadziej. Niekiedy wpada tam też eNoPe, ale to miało miejsce... miesiąc temu? Ktoś tam jeszcze przychodzi, lecz nie pamietam nicków. Ja też przychodzę tam coraz rzadziej, bo znudziło mi się czekanie godzinami na jakiegoś wybawcę, który by przyszedł i pogadał...
--- Może dużo osób tam zagląda, lecz nie mogą na siebie natrafić ? ![]() Cza by coś z tym zrobić, bo wkońcu IRC zostanie usunięty żeby nie zawadzał i nikt nawet nie zauważy jego zniknięcia. Proponuję zrobić pewne... spotkanie. Otóż wszyscy którzy czytają ten temat są zobowiązani wejść na IRCa o określonym czasie ![]() Hm, proponuję spotkać się 22.04.2005. o godzinie... hm, 18:00 - odpowiada wam? Jeżeli dużo osób zaproponuje inną datę lub godzinę - dostosuję się do tego. Ale... Postarajcie się być, naprawdę. Bo jeśli to nie przywróci dawnej popularności IRCowi to nie wiem co tego dokona... I nie mówcie że nic was IRC nie obchodzi, bo on jest częścią tej strony i jest tak samo ważny jak np. to forum... Niestety nie mam wielkiej władzy na tej stronie (możę to i dobrze) więc za wiele nie mam do powiedzenia w sprawie IRCa, ale uważam że próba odbudowy IRCa powinna być naszą wspólną sprawą... |
![]() ![]() ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Guardianie drogi..
Nie podzielam Twojego entuzjazmu i podejeścia do sprawy. Człowiek o nikcu MelGanis, kimkolwiek jest, bo nie znam go ani ze strony, ani z forum, ani z IRCa - jesli chce Irca - niech sie o to postara. Jesli zajmie pokoj, postawi kilka(nascie) dobrych botow - wtedy mozna pomyslec o promocji tego kanalu. A nie w stylu "Siema, siema, zreaktywujmy Irca, wchodzcie wszyscy, bedze fajnie." Sporo mlodych ludzi w wieku 10-13.. tak szczerze mowiac, to naprawde watpie, czy ktokolwiek z tych 10-13 zajrzy na IRCa.. jesli bedzie w formie kanalu do ktorego nalezy podlaczyc sie przez klienta. Irc to zupelnie inna sprawa niz takie sobie czaty, tam czesto ludzie idluja, po prostu sa, i sa stalymi bywalcami. Jesli chodzi wlasny czat.. Jestem na nie. Chociaz nie wiem, juz nie jestem chyba takim 'potteromaniakiem'.. ale jesli wiazac by to z Ircem - to tylko w formie bramki Irca.. Ale to juz kwestia czy serwer na ktorym lezy strona umozliwia cos takiego. Nie ma nic o czym powinienes wiedziec Guardianie i zadnej niezbednej pracy nie musisz wykonywac. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 00:22 |