Irc - Ostania Szansa..., Ratumy wspólnie naszego IRC-a !!!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Irc - Ostania Szansa..., Ratumy wspólnie naszego IRC-a !!!
MalGanis |
18.04.2005 19:09
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna |
Hm, jestem ostatnio zaniepokojony sytuacją na naszym IRC-u. O co chodzi? Otóż IRC świeci pustkami. Nie pamietam kiedy ostatnim razem były na nim obecne 4 osoby. Od czasu do czasu na natykam się tam na niejakiego Weasleya, ale ostatnio dzieje się to coraz rzadziej. Niekiedy wpada tam też eNoPe, ale to miało miejsce... miesiąc temu? Ktoś tam jeszcze przychodzi, lecz nie pamietam nicków. Ja też przychodzę tam coraz rzadziej, bo znudziło mi się czekanie godzinami na jakiegoś wybawcę, który by przyszedł i pogadał...
--- Może dużo osób tam zagląda, lecz nie mogą na siebie natrafić ? --- Cza by coś z tym zrobić, bo wkońcu IRC zostanie usunięty żeby nie zawadzał i nikt nawet nie zauważy jego zniknięcia. Proponuję zrobić pewne... spotkanie. Otóż wszyscy którzy czytają ten temat są zobowiązani wejść na IRCa o określonym czasie Wreszcie spotkamy się wszyscy razem, powrócą stare czasy. Wyobrażcie sobie! Np. gdyby na IRCa weszło 15 osób - to już by był sukces! Hm, proponuję spotkać się 22.04.2005. o godzinie... hm, 18:00 - odpowiada wam? Jeżeli dużo osób zaproponuje inną datę lub godzinę - dostosuję się do tego. Ale... Postarajcie się być, naprawdę. Bo jeśli to nie przywróci dawnej popularności IRCowi to nie wiem co tego dokona... I nie mówcie że nic was IRC nie obchodzi, bo on jest częścią tej strony i jest tak samo ważny jak np. to forum... Niestety nie mam wielkiej władzy na tej stronie (możę to i dobrze) więc za wiele nie mam do powiedzenia w sprawie IRCa, ale uważam że próba odbudowy IRCa powinna być naszą wspólną sprawą... |
MalGanis |
29.04.2005 17:49
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna |
A za tydzień wszyscy o IRCu zapomną...
Ale jak wchodze na forum, to nigdy nie jestem sam - zawsze ktoś oprócze mnie jeszcze jest... Czy na IRCu nie może być tak samo? A co do tego MIRCa to... Nie jestem pewny ale chyba zrobiłem raz niezamierzony takeover, bo na serwerze był split (chyba tak to się nazywa, gdy się coś tam rozłącza) i na jaki kanał bym nie wszedł wszędzie miałem opa... Nie wiem jak to się stało i wolę nie wiedzieć ale od tego czasu do jakos nie mam zaufania do tego programu... |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:16 |