Czy Jakiś Utwór/wykonawca Wpłynął Na
Wasze życie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Czy Jakiś Utwór/wykonawca Wpłynął Na
Wasze życie?
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
więc czy są jakieś płyty, utwory, które odmieniły w jakiś sposób wasze życie, wpłynęły na ukształtowanie gustu muzycznego, skierował wasze myślenie na inne drogi? takie które były niczym rewolucja?
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmmm... jak by tak na to spojrzec to bylo kilka takich wykonawcow bo moje gusta caly czas sie ksztaltuja no ale jak by tak chronologicznie to mniej wiecej cos takiego:
*Kazik -> od malego szczyla go sluchalem. Najpierw wygrzebalem 'Spalam sie' pozniej juz bardziej w radio i TV. Kolejny album Kazika jaki mialem tak na wlasnosc to byl 'Ostateczny krach...' ale muzyka Staszewskiego napewno uksztaltowla moj gust w duzym stopniu. No i cala lista przebojow trojki w ktorej sie zasluchiwalem :} *podswiadomie by sie znalazl i dezerter bo bylem maly i ta muzyka mi sie spodobala (pamietam jak keidys intensywnie na jakims kanale puszczano teledysk do Besti) *Oldfield - stary ma duzo kaset i jakos ta muzyka chyba otworzyla mnie na taka normalna muzyke ze sie tak wyraze:] Do dzisiaj kocham sluchac albumu Discovery i 2 pierwszych Turbular Bellsow. _______________--tyle z muzyki kiedy bylem malym chlopcem...________ Z mroczniakow to chyba Iron Maiden do takiego rokowego (od czegos cza bylo zaczac) bo jak gralo sie w Carmageddona2 to najfajneijsze byly IM i daze wielka sympatia kawalki jakie byly uzyte w tej gierce. A do fakin` brutalnego metalu do Viaderny i Slejer. W Carmageddona fajniej sie gralo kiedy lecial Viaderko \m/. No i na koncu Jan Garbarek& Miroslav Vitous bo przez nich zaczalem sluchac Jazzu pozniej siegnalem po dorobeg Meoli, Methanego, Hadena itd. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:39 |