Czy Jakiś Utwór/wykonawca Wpłynął Na
Wasze życie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Czy Jakiś Utwór/wykonawca Wpłynął Na
Wasze życie?
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
więc czy są jakieś płyty, utwory, które odmieniły w jakiś sposób wasze życie, wpłynęły na ukształtowanie gustu muzycznego, skierował wasze myślenie na inne drogi? takie które były niczym rewolucja?
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
MeGi_16 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 137 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: Poznan ![]() |
grammatik "światła miasta"...z 13 lat może wtedy miałam i dobrze jeszcze wszystkiego nie pojmowałam,ale od tego wszystko się zaczęło...i mimo,że dzis hip-hop nie jest już dla mnie tak ważny jak kiedyś,to tą płytkę i w ogóle Eldo będę ceniła zawsze
-------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
--- "Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko co zechcesz powiedz tylko... Naprawdę na dużo mnie stać" Myslovitz Dla Ciebie warto żyć =* Hej Kolejorz,hej Kolejorz,heja heja hej Kolejorz!!! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:08 |