Woodstock
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Woodstock
Herna |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 03.05.2005 ![]() |
Hej! To mój pierwszy post. I nie chcę byście myśleli, że jestem nowa, bo byłam tu dobre dwa lata temu i chcę zobaczyć, co się pozmieniało na tym forum.
Temat jest następujący: Kto jedzie na Woodstock? Informuje, że jest 5-6 sierpnia w Kostrzynie |
![]() ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Herna @ 03.05.2005 16:19) BlackOmen... radio maryja mówi co chce, bo kościół schodzi na psy... najchętniej bym cię nieźle zjebała za tą obrazę woodstocku, ale ostatnio cholernie staram sie być jak najbardziej tolerancyjna. Widac ze cie dawno an tym forum nie bylo. <s></s> <- te znaczki oznaczaja sarkastyczna wypowiedz ide je wprowadzic do wczesniejszego posta Ten post był edytowany przez BlackOmen: 03.05.2005 16:31 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:47 |