Zmiany Na Stronie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zmiany Na Stronie
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Z wielkim smutkiem oznajmiam, że Hipopotamus
po trwającej kilka lat pracy w redakcji strony hp.org.pl odszedł na
zasłużoną, redaktorską emeryturę. Oto co napisał w swoim pożegnalnym newsie
na stronie:
"Chciałbym podziękować serdecznie wszystkim pottermaniakom czytającym atykuły na tej stronie. Od dzisiaj oddaję dowodzenie w ręce Kasi a sam usuwam się w cień. Dziękuję jeszcze raz. Dzięki tej stronie poznałem wspaniałych ludzi a także dwie kobiety które odmieniły moje życie na lepsze. Pozdrawiam wszystkich pottermaniaków! Życzę miłych wrażeń przy czytaniu Księcia Półkrwi! Powodzenia! Żegnajcie!" Szkoda żegnać Hipo, który przecież tak wiele dla strony zrobił, no ale taka jest kolej rzeczy... W związku z rezygnacją Hipopotamusa na jego życzenie funkcję wicewebmastera przejmuję... ja ![]() W miarę swoich możliwości czasowych postaram się zmobilizować redaktorów do pracy i wprowadzić kilka nowości. I naprawdę chciałabym, aby to nie były tylko słowa, aby tym razem coś z tego wyszło. Wszelkie prywatne sugestie na temat strony, ewentualne chęci do pomagania na stronie, propozycje osób nadających się na redaktorów piszcie w PM-ach do mnie lub na maila k_kasia13@wp.pl, ewentualnie w tym temacie. Ten post był edytowany przez kkate: 03.05.2005 18:53 -------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
eNoPe |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 25.01.2004 Skąd: Las Venturas Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i widzisz... Jak umiera czesc strony to niema sensu wyprawiac nikomu pogrzebu -------------------- ;] wiadomo 24
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:11 |