Kwachu Jedzie Do Moskwy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kwachu Jedzie Do Moskwy
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Pamiętacie taką pisoenkę Kazika "Łysy jedzie do Moskwy"? Odświeżcie sobie tekst i pozamieniajcie Łysego na Kwacha....
Powinien czy nie powinien? |
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ale spójrz na postawę Rosji... Putin powiedział, że nie ma zamiaru przepraszac za mordy dokonane przez Rosjan na polskich oficerach, za deportacje, zsyłki etc. Rosja nawet nie chce przyznać się do Katynia... rozumiem, że ten człowiek nie ma nic wspólnego ze Stalinem i jego polityką ani tym wszystkim, co się wtedy działo, ale on jest reprezentantem tego kraju... papież przeprosił za Kościół, palenie na stosach, nawracanie... poza tym, kiedy niedawno usłyszałam, ze Ribentrop-Mołotow Rosja podpisała dla dobra Polski... to chyba słowa Putina... ehh, ja nie wiem, jak to skomentować.
i pomyslec, że jest juz tyle lat po wojnie, a ten temat wciaz utrzymany jest w dziwnej atmosferze pełnej niejasnosci i niedopowiedzeń... a stanowisko Rosji jest dziwne w tym wszystkim ... i chyba ze względu na to uważam, ze jednak nie powinien... -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:09 |