Kwachu Jedzie Do Moskwy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kwachu Jedzie Do Moskwy
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Pamiętacie taką pisoenkę Kazika "Łysy jedzie do Moskwy"? Odświeżcie sobie tekst i pozamieniajcie Łysego na Kwacha....
Powinien czy nie powinien? |
![]() ![]() ![]() |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Dopóki to nie będzie legalne i zgodne z prawem, muszą być zamykane. Więc postępują zgodnie z prawem. Poza tym panie mogłby zarabiać nie dupą, ale jakoś inaczej.. no chyba Voldius, że reflektujesz...
Twierdzisz, że są złodziejami? Masz na to dowody? Podaj mi jakiś argument, bo żeby coś udowodnić trzeba faktów a nie słowa rzucac na wiatr, dobrze? -------------------- ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Syriusz_Black @ 07.05.2005 19:20) Dopóki to nie będzie legalne i zgodne z prawem, muszą być zamykane. Więc postępują zgodnie z prawem. Poza tym panie mogłby zarabiać nie dupą, ale jakoś inaczej.. no chyba Voldius, że reflektujesz... Twierdzisz, że są złodziejami? Masz na to dowody? Podaj mi jakiś argument, bo żeby coś udowodnić trzeba faktów a nie słowa rzucac na wiatr, dobrze? uważam, że domy publiczne nie są złem. a kurew w takim mieście jak Warszawa jest 1000 innych ważneijszych spraw niż jedna, jak likwidowanie domów publicznych. marnotractwo pieniędzy imho. na przykład pedofilia ? a Ty jak jakiś polityczny buc, nie zachowujesz ani odrobiny dystansu. niedobrze. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:12 |