Pytania Nieodpowiedziane...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Pytania Nieodpowiedziane...
hiob27 |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 379 Dołączył: 28.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziwny temat
![]() Ja zadam pierwsze pytanie: -W pierwszej części chyba Hermiona stwierdza że Dumbledore specjalnie im pozwolił odkryć tajemnic kamienia by mogli się sprawdzić. Trochę tego nie rozumiem... Albusowi powinno przedewszystkim zależeć na dobru harry'ego, jakiekolwiek ryzyko powinno zostać zapobiegnięte, a jednak tak chyba nie robi... -trochę tego nie rozumiem, ale mam nadzieję że ktoś rozumie o co mi chodzi ![]() -------------------- Prefekt Hufflepuff
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
az sie zdziwilam ze sie takimi pytaniami tak zacghwycacie
![]() a jesil chodzi o MM, no to jezeli DUmbledore moze ozywiac pomniki, to nie widze zbyt wiele magicznego w mocy odkrywania gdzie uzywa sie czarow. prowadza rejestr czarodzieji w okreslonym rejonie, mozliwe ze na tej podstawie wykrywaja czary. jezelinp. w rejonie, w ktorym jest jeden tylko czarodziej, ktos walnie zakleciem, to jest na niego i juz. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 10:04 |