Kwachu Jedzie Do Moskwy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kwachu Jedzie Do Moskwy
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Pamiętacie taką pisoenkę Kazika "Łysy jedzie do Moskwy"? Odświeżcie sobie tekst i pozamieniajcie Łysego na Kwacha....
Powinien czy nie powinien? |
![]() ![]() ![]() |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
A ja myślę Diamond, że Kaczyńscy wreszcie by coś zmienili i to na lepsze.
Co do wyjazdu do Moskwy... Hm... jest to z okazji 60 rocznicy zwycięstwa aliantów w II wojnie światowej. Zwycięstwa, a Polska przegrała tę wojnę... Warto przeczytać majowy numer "Wiedzy i Życia", gdzie znajduje się wywiad z Normanem Daviesem: Jałta - największe zwycięstwo Stalina; z prof. Normanem Daviesem rozmawia Piotr Gociek Obchody we Wrocławiu -------------------- ![]() |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
QUOTE(Syriusz_Black @ 07.05.2005 12:16) A ja myślę Diamond, że Kaczyńscy wreszcie by coś zmienili i to na lepsze. Taaak? Wiesz Kaczyński, chyba za czasów rządu Buzka dokłądnie nie pamiętam, był kiedys ,,szefem na górze" mojego taty. To znaczy mój ojciec jest prawnikiem na dość wysokim stanowisku, ale miał chyba jeszcze szefa swojego szef miał szefa i szef miał Kaczyńskiego, no nieważne. Wszyscy pracownicy prokuratury znienawidzili po prostu wtedy tego człowieka (tzn. Kaczyńskiego, nie mojego tatę). Jego ,,rządy" wynikały z własnych fanaberii, a nie ,,działania dla dora narodu w którym największą plagą są głodujące dzieci". Ogólnie jestem na nie dla obydwu Kaczyńskich. Może po prostu nie lubię bliźniaków? ps. I nie chwaląc się, jeżeli już robimy offtop na rozmowy ,,o złym kraju co się Polska zwie", mo ojciec ma w indeksie autograf największego brutala III RP - prof. Leona Kieresa. Ten post był edytowany przez Dajmond: 07.05.2005 21:40 -------------------- .
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:43 |