Kwachu Jedzie Do Moskwy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kwachu Jedzie Do Moskwy
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Pamiętacie taką pisoenkę Kazika "Łysy jedzie do Moskwy"? Odświeżcie sobie tekst i pozamieniajcie Łysego na Kwacha....
Powinien czy nie powinien? |
![]() ![]() ![]() |
Yavanna |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Lubaczów/Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Syriusz_Black @ 07.05.2005 20:07) Yavanna, Piłsudski był Marszałkiem nie prezydentem. Ale też do wielu rzeczy można się przyczepić, chociaż fakt, faktem, ze był dużo lepszy niż wszyscy do tej pory razem wzięci. Wiem, że nie był prezydentem, ale przewodził państwem. O to mi chodziło ;> Owszem, można się do wielu rzeczy przyczepić, ale człowiek ten był na pewno patriotą, a takich ludzi brakuje w dzisiejszych czasach. Ja nadal uważam, że Kwaśniewski powinien był stawić się przed komisją ds. Orlenu. Jak raz to zapowiedział, to niech już się stawi, a nie nagle zmienia zdanie. Byłabym za wyjazdem do Moskwy, gdyby prezydent miał zapewnione wystąpienie. A tak Putin powie bzdurę typu "Rozpad ZSRR był największą katastrofą XX wieku" i ludzie, którzy nie siedzą w historii i mało ich to obchodzi - a oglądać będą moskiewskie uroczystości - uwierzą mu. QUOTE pradę? Toż przeciez był lustrowany jak każdy rezydent przed objęciem urzędu. A prawde mogą wyciągną po kadencji, ale nie oni przed wyborai. Wszyscy są tacy sami. Lustrowany przed objęciem stanowiska prezydenta. Gdyby zlustrować 10 lat jego prezydentury, to nie byłoby już tak kolorowo. Ten post był edytowany przez Yavanna: 07.05.2005 22:32 -------------------- "(...) Proszę tylko, żebyście raczyli uważnie przeczytać to, co piszę, zamiast, jak to jest w Polsce we zwyczaju, wydawać opinię nie skażoną znajomością rzeczy".
Rafał A. Ziemkiewicz - "Polactwo" Ot co. 'What this country really needs... right now... is a Doctor' (; |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:17 |