Kwachu Jedzie Do Moskwy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kwachu Jedzie Do Moskwy
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Pamiętacie taką pisoenkę Kazika "Łysy jedzie do Moskwy"? Odświeżcie sobie tekst i pozamieniajcie Łysego na Kwacha....
Powinien czy nie powinien? |
![]() ![]() ![]() |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wg. mnie Putin nie chcial uczcic zwyciestwa nad hitlerem, ale pokazac na co stac jego kraj - cala "pompa" to nic innego jak okazanie potegi i swietnosci. Wrogie nastawienie wielu panstw zapewne ulegnie zmianie po takiej "imprezie".
Polska jak Polska - Kwasniewski kozysta z kazdej okazji aby pokazac sie i wypromowac kraj ale czesto mu sie to nie udaje. Jednym slowem - nikt nie zawracal sobie nim glowy, tym bardziej ze Putinowi wielce zalezalo na odpowiednim przyjeciu np. Busha. Zreszta co tu sie dziwic - ominieto wiele zaslug naszego kraju podczas II WŚ - moznaby wymienic chociazby tajemnice Enigmy (polscy naukowcy rozwiazali cala sprawe podczas gdy przypisali to sobie brytyjczycy), albo obrone W. Brytani przed hitlerem (dywizjon 303, 302 itd.). Szczeze mowiac przyzwyczailam sie do ponizania nas przez wieksze kraje. Pozostaje mi chyba tylko czytanie o Wielkim Ksiestwie Polsko - Litewskim, Bolesłwie Chrobrym i Kazimierzu Wielkim bo nie wydaje mi sie zeby ponownie Polska bylyszczala w swietle chwaly. Ten post był edytowany przez Pottermenka: 09.05.2005 20:00 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:10 |