Kwachu Jedzie Do Moskwy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kwachu Jedzie Do Moskwy
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Pamiętacie taką pisoenkę Kazika "Łysy jedzie do Moskwy"? Odświeżcie sobie tekst i pozamieniajcie Łysego na Kwacha....
Powinien czy nie powinien? |
![]() ![]() ![]() |
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
...
podam ci dwa powody dla krórych członkowie KC PZPR są i będą dla mnie ,czerwonymi świniami, 1. zainicjowaniem grudnia '70 (w stoczni zamordowali mojego niedoszłego wujka) 2. wprowadzenie stanu wojennego (tego było więcej) + bonusik w postaci prawie 35 lat mydlenia oczu, róznorakich represji, włączająć w to tez takie absurdy jak kartki na kartki itp. ja nie przyczyniłam się do wyboru kwacha na prezydenta, szanuj go sobie jak chcesz, ja szanowac klamców nie bede bo toż to grzech ![]() Ten post był edytowany przez Teodora: 09.05.2005 22:25 -------------------- m
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:11 |