Kwachu Jedzie Do Moskwy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kwachu Jedzie Do Moskwy
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Pamiętacie taką pisoenkę Kazika "Łysy jedzie do Moskwy"? Odświeżcie sobie tekst i pozamieniajcie Łysego na Kwacha....
Powinien czy nie powinien? |
![]() ![]() ![]() |
chojrak |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 12.04.2005 Skąd: from nowehere Płeć: Kobieta ![]() |
bosh :/ ale macie problemy.
Będziemy analizować w którym rzędzie siedział kwaśniewski i czemu nie w pierwszym, chociaż ja osobiście wolałabym żeby byłw drugim ;> ludzie ogarnijcie się. To nie jest najistotniejsze. NIe możemy zamykać się we własnym pojmowaniu świata i historii, nie tylko my walczyliśmy podczas II w.ś i jak to ładnie określił któryś z polityków w siódmym dniu tygodnia nie bawmy się w "polonocentryzm" bo nic z tego dobrego nie wyjdzie- wręcz przeciwnie. Takie zabawy u nas kończyły się zwykle katastrofą. Na uważanie siebie za wielkie panstwo możemy sobie pozwolić kiedy będziemy miec mniejsze bezrobocie, mniejszy deficyt budżetowy itp a teraz to możemy sobie podetrzeć naszą dumą narodową tyłki. I niedobrze mi sie robi od takich pustych słów i głupiego zapatrywania się w przeszłość. Patrzmy na teraźniejszość i zróbmy coś żeby w POlsce była w końcu stabilizacja, żeby ludzie mieszkający w niej czuli się bezpieczniej, a nie prawimy jakies głupie rozważania w którym rzędzie stał Kwasniewski, a dlaczego Putin powiedział tak a nie inaczej. A kiedy w końcu nasze państwo stanie się poważane- wtedy, ale dopiero WTEDY możemy dyktować warunki i przedstawic naszą wizję historii. TAk, ta prawdziwą wersję i dopiero WTEDY wszyscy przyjma ja do wiadomości. A teraz to mają nas gdzieś, więc nie bądźmy tym faktem oburzeni. Ten post był edytowany przez chojrak: 09.05.2005 23:02 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:55 |