Aleksander, co o nim myślicie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Aleksander, co o nim myślicie?
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Co sądzicie o naszym prezydencie? O dziesięciu latach prezydentury, o jego polityce wenętrznej i zagranicznej, o jego przeszłości, o jego ambicjach na przyszłość, o jego przymiotach osobistych itp. itd.
|
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Dałaś się nabrać. Dałaś się nabrać na świat w którym wszyscy są jednakowo brudni i jednakowo kradną. Dałaś sobie w mówić, że wszyscy są tacy sami i nic nie warto robić. Nie warto wybierać. Zastanów się komu najbardziej zależy, żebyś tak myślała....
David, oczekiwałem dyskusji. Napisałem ogromny jak na moje chęci stukania w klawiaturę laborat o Kwaśniewskim. Liczę na jego rzeczową obronę, a nie teksty w stylu "Kwasniewski jest spoko, tylko trochę tłusty". No chyba, że to walkower. Walkowera chętnie przyjmę. |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Katon @ 10.05.2005 20:03) Dałaś się nabrać. Dałaś się nabrać na świat w którym wszyscy są jednakowo brudni i jednakowo kradną. Dałaś sobie w mówić, że wszyscy są tacy sami i nic nie warto robić. Nie warto wybierać. Zastanów się komu najbardziej zależy, żebyś tak myślała.... Oczywiscie ze sie nie nabralam raczej jestem realistka. Najwieksza sprzecznosc jest taka ze kazdy jest egoista. Jest taka historyjka : Dusza pozwolila pewnemu mezczyznie wybrac szczescie lub przyjaciela. Wybral szczescie. Gdy dowiedzial sie o tym owy przyjaciel powiedzial " Dlaczego jestes takim egoista zeby cenic wlasne szczescie niz przyjaciela?!" na to mezczyzna odpowiada "A dlaczego ty jestes takim egoista i zeby myslec ze cenie ciebie bardziej niz wlasne szczescie?" Nie widze nic poza bezsensem w wierze w czlowieka. Tym bardziej w czlowieka zajmujacego sie polityka kiedy obraca ogromnymi pieniedzmi. Altruizm to abstrakcja - to ty ulegles zludzeniu ze istnieje czlowiek "dobry". Ten post był edytowany przez Pottermenka: 10.05.2005 20:21 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 18:11 |