Aleksander, co o nim myślicie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Aleksander, co o nim myślicie?
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Co sądzicie o naszym prezydencie? O dziesięciu latach prezydentury, o jego polityce wenętrznej i zagranicznej, o jego przeszłości, o jego ambicjach na przyszłość, o jego przymiotach osobistych itp. itd.
|
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No. I to są konkrety.
Co do Iraku i Pomarańczowej Rewolucji - zgadzam się. Uważam, że każdy inny prezydent (poza jakimiś skrajnymi debilami) zrobiłby to samo, no ale jednak chwała Kwaśniewskiemu, że też to zrobił. Konstytucja jest zła. Studiuję prawo, wiem co mówię. W dodatku uważam, że jej niejasność i mętność jest rezultatem celowego działania i są na to pewne poszlaki. tak czy inaczej Kwaśniewski jest jednym z odpowiedzialnych za ten bubel i tu zgoda. Kiedy Kwaśniewski obejmował urząd członkostwo w NATO było przesądzone. Dopełnił formalności. Żadna zasługa. Normalna rzecz. Co do Unii. Ogólny kierunek był słuszny ale wrodzona dupowatość Kwaśniewskiego sprawiła, że negocjacje były prowadzone dość niezbornie a i efekt jest mało zadawalający. To była właśnie jedna ze spraw w których o niebo lepiej sprawdziłby się inny człowiek. Co do deklaracji w ONZcie. Nie znam sprawy. Wiem tylko, że ONZ to martwy zewłok i działalność na jego polu mało mnie interesuje. Wierzę Ci na słowo, nie sprawdzam. Tak czy inaczej to raczej bez znaczenia. Co do współpracy regionalnej też zgoda. Konkludując - większość zasług jakie wymieniłaś faktycznie można zapisać Kwaśniewskiemu na plus ale uważam, że w niczym nie zmniejszają ostrza zarzutów jakie postawiłem. Stają się raczej kwiatkiem wetkniętym w gówno dla ozdoby. To ładny kwiatek. Ale gówno nie przestało śmierdzieć. Sorry za porównanie ale trafia w sedno. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 18:08 |