Tiszerty Do., uwaga , temat
nietolerancyjny.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Tiszerty Do., uwaga , temat
nietolerancyjny.
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
rotfl. stare ale 'jare'.
powiem tylko tak: aż się zdziwiłem , że s(zcz)uka wzięła 'mam okres' zamiast np. 'jestem żydówką' ![]() ![]() swoją drogą , to powinni dać raczej 'chodzę do kościoła' czy 'jestem homofobem' , bo to nie jest takie kul , trędi i wogóle jak pedałowanie na czerwono przy okazji zaślepiając się tolerancyjną tel-awizją czy inymi gazetami wybiórczymi. czekam na następną edycję , co teraz ? mam już 3 pomysły: "jestem zoofilem" , "jestem uczciwy (inaczej)" i "swędzą mnie jaja" ( jak połowę ludzkości , strazne , nie? - parafrazując p. Szcz. ) ![]() ![]() i nie będę przepraszał za ten post jakże zionący nienawiścią i homo/kseno/arachno/czegokolwiekfobią. ( dowolne skreślić. ) a w razie czego się przeniesie. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
![]() ![]() ![]() |
MeGi_16 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 137 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: Poznan ![]() |
"mam okres" wymiata hehehe
![]() -------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
--- "Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko co zechcesz powiedz tylko... Naprawdę na dużo mnie stać" Myslovitz Dla Ciebie warto żyć =* Hej Kolejorz,hej Kolejorz,heja heja hej Kolejorz!!! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:19 |