Tiszerty Do., uwaga , temat
nietolerancyjny.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Tiszerty Do., uwaga , temat
nietolerancyjny.
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
rotfl. stare ale 'jare'.
powiem tylko tak: aż się zdziwiłem , że s(zcz)uka wzięła 'mam okres' zamiast np. 'jestem żydówką' ![]() ![]() swoją drogą , to powinni dać raczej 'chodzę do kościoła' czy 'jestem homofobem' , bo to nie jest takie kul , trędi i wogóle jak pedałowanie na czerwono przy okazji zaślepiając się tolerancyjną tel-awizją czy inymi gazetami wybiórczymi. czekam na następną edycję , co teraz ? mam już 3 pomysły: "jestem zoofilem" , "jestem uczciwy (inaczej)" i "swędzą mnie jaja" ( jak połowę ludzkości , strazne , nie? - parafrazując p. Szcz. ) ![]() ![]() i nie będę przepraszał za ten post jakże zionący nienawiścią i homo/kseno/arachno/czegokolwiekfobią. ( dowolne skreślić. ) a w razie czego się przeniesie. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
![]() ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tiszerty do dupy. Zaden nie jest fajny jak dla mnie. Conajwyzej ten jestem zydem by przeszedl pod wzgledem merytorycznym ale graficznie do bani. Chyba nie znam sie na tej sztuce nowoczesnej
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:02 |