Aleksander, co o nim myślicie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Aleksander, co o nim myślicie?
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Co sądzicie o naszym prezydencie? O dziesięciu latach prezydentury, o jego polityce wenętrznej i zagranicznej, o jego przeszłości, o jego ambicjach na przyszłość, o jego przymiotach osobistych itp. itd.
|
![]() ![]() ![]() |
chojrak |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 12.04.2005 Skąd: from nowehere Płeć: Kobieta ![]() |
Uważam, ze prezydent miał swoje wzloty i upadki przez te 10 lat, mimo wszytsko swoje zrobił. Zwłaszcza w stposunkach międzynarodowe za co chwała mu. Podejrzenia o matactwa i inne afery wyciągnięte przez prawice jako pikna przynęta wyborcza poskutkowały spadkiem jego popularności, więc Polacy szukają teraz usilnie kogoś komu należałoby dać kolejny kredyt zaufania. Ciekawe czy wybor trafi na niegramotnego, o złej aparycji pana Religę czy flegmatycznego, pana radykała Kaczyńskiego a może na wyrośniętgo dzieciaka-Tuska. Kwaśniewski- przypuszczam że wycofa się z polityki, zdziwiło by mnie gdyby jeszcze Jola porwała się na fotel prezydencki, ale w tym kraju wszystko jest możliwe. Wydaje mi sie że Kwaśniewski godnie reprezentował nasz kraj, modle sie teraz żeby następny nie zniszczył tego co on zbudował.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
QUOTE(chojrak @ 10.05.2005 20:59) Uważam, ze prezydent miał swoje wzloty i upadki przez te 10 lat, mimo wszytsko swoje zrobił. Zwłaszcza w stposunkach międzynarodowe za co chwała mu. Podejrzenia o matactwa i inne afery wyciągnięte przez prawice jako pikna przynęta wyborcza poskutkowały spadkiem jego popularności, więc Polacy szukają teraz usilnie kogoś komu należałoby dać kolejny kredyt zaufania. Ciekawe czy wybor trafi na niegramotnego, o złej aparycji pana Religę czy flegmatycznego, pana radykała Kaczyńskiego a może na wyrośniętgo dzieciaka-Tuska. Kwaśniewski- przypuszczam że wycofa się z polityki, zdziwiło by mnie gdyby jeszcze Jola porwała się na fotel prezydencki, ale w tym kraju wszystko jest możliwe. Wydaje mi sie że Kwaśniewski godnie reprezentował nasz kraj, modle sie teraz żeby następny nie zniszczył tego co on zbudował. A co było zanim zostal prezydentem, przez 25 lat? Ja się w ogóle dziwię, że to jego wybrano ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 18:20 |