Internetowy Handel, Allegro itp.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Internetowy Handel, Allegro itp.
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
W Polsce staje się coraz popularniejszy handel internetowy.
Czy wy też macie konta na Allegro? Na czym to polega? Wiadomo, zakładasz konto, klikasz, że kupujesz, sprzedajesz Towar zawsze dochodzi? Czy wcześniej nadesłany musi byc do jakiejs bazy? Mój tata zamawia na Merlinie, Vivid, a mama czasem też. Ja bym z chęcią złożyła sobie konto na Allegro, ale nie wiem, czy mam 100% pewności, że dostanę towar. Gdy byłam na obozie, chlopcy opowiadali, "że za Nokię 3310 sprzed 5 lat" dostal 50 zł. Czy wy też macie jakieś tego rodzaju konta? Czekam na wypowiedzi i wytłumaczenia ![]() |
![]() ![]() ![]() |
nadzieja |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 217 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Nibylandia ![]() |
Heh:D
Założyłam, że do odważnych świat należy i najwyżej się przejadę. Kupiłam via allegro nowiutkiego laptopa, zaoszczędziłam z 3000 i myślę, że chyba zrobiłam interes życia:). Oczywiste jest, że 3eba zachować ostrożność, ale tak jest ze wszystkim nie tylko z aukcjami internetowymi. |
MeGi_16 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 137 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: Poznan ![]() |
QUOTE(nadzieja @ 12.05.2005
19:22) Heh:D Założyłam, że do odważnych świat należy i najwyżej się przejadę. Kupiłam via allegro nowiutkiego laptopa, zaoszczędziłam z 3000 i myślę, że chyba zrobiłam interes życia:). Oczywiste jest, że 3eba zachować ostrożność, ale tak jest ze wszystkim nie tylko z aukcjami internetowymi. gratuluje odwagi,bo ja bym cie raczej na takie coś nie zdecydowała ![]() -------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
--- "Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko co zechcesz powiedz tylko... Naprawdę na dużo mnie stać" Myslovitz Dla Ciebie warto żyć =* Hej Kolejorz,hej Kolejorz,heja heja hej Kolejorz!!! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:21 |