Aleksander, co o nim myślicie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Aleksander, co o nim myślicie?
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Co sądzicie o naszym prezydencie? O dziesięciu latach prezydentury, o jego polityce wenętrznej i zagranicznej, o jego przeszłości, o jego ambicjach na przyszłość, o jego przymiotach osobistych itp. itd.
|
![]() ![]() ![]() |
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
Patrząc na temat myślałem, że będzie o Aleksandrze Wielkim albo o filmie o tym tytule. Dopuszczałem też opcję króla polski, co to przywilej "nihil novi" ustanowił. I się zawiodłem. Kwas jak Kwas, nigdy nie zagłębiałem się w jego prezydenturę. Może to przez to, że nigdzie nigdy głośno nie było o jego sprawowaniu i zasługach. Może jedynie na początku kilka skandali i ostatnio także. W ogóle jakoś nie wzbudza mojej ciekawości, ale się przyzwyczaiłem, że prezydentem jest. Ciekawe, jak długo jego następca będzie się trzymał tego stanowisko. Kurczowo zapewne, bo kto by chciał rezygnować, kiedy jeszcze można sobie życia na najwyższym stanowisku państwowym poużywać...
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 17:58 |