May The Force Be With You, SW
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
May The Force Be With You, SW
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ten temat musiał już kiedyć być, ale jest okazja więc i tak dam. Gwiezdne wojny (tudum)! Za tydzień koniec sagi. Co wy wogóle o Starłorsach myślicie?
|
![]() ![]() ![]() |
Galia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Star Wars... Ech, dawne czasy, przypominam sobie teraz jak przed premierą "ataku kolnów" razem z pewną Joanną dostawałyśmy równego świra, oglądając wcześniej nakręcone 4 części praktycznie na okrągłą, siedząć w necie, w poszukiwaniu zdjęć i wywiadów, oraz wymyślając różne interesujace hasełka ' nie zacytuję, bo to się nie nadaje na forum poubliczne.
![]() A tak wracając do tematu uwielbiam filmy Lucasa, są napradę swietne i według mnie stanowią ważny punkt w kinematografii. No i Harrison Ford w młodszych latach... ![]() Pozdrawiam Gall -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:34 |