Moje dziwne stwory..., ...czyli
moje hobby
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje dziwne stwory..., ...czyli
moje hobby
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Juz od bardzo dawna zagladam tu na forum
aby nacieszyc oczy pieknymi (w wiekszosc) rysunkami. Az w koncu postanowilam
sie zarejestrowac i tez cos dac. Oba te rysunki sa juz bardo stare ale ja
je jakos lubie
![]() stworzonko i taki inny stwor -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
![]() ![]() ![]() |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
a mi sie nie podoba.
W zyciu bym nie powiedziala ze to jedna z Twoich prac... poprzednie byly znacznie lepsze. I nie chodzi ani o biusy ani o ucho... ale caly rysunek jest strasznie sztuczny i pozbawiony wyrazu. Tlo wyglada jakby bylo odwalone od niechcenia, wlosy wygladaja po prostu brzydko, a anatomicznie jest slabiutko ( matko te oczy... ) do tego kolorystyka bardzo mi sie nie podoba. Wszystko jest jakies takie niemile dla oka i podchodzące pod tandete... Rozumiem ze chcialas cwiczyc wyrazny lineart i czyn to, aczkolwiek sztuka to niezwykle trudna i latwo o rysunkowe pomyłki i potworki - wiem z doswiadczenia =P Pozdrawiam i czekam na kolejne prace - najlepiej jakies odreczne =) tamte najbardziej mi sie podobały -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |