W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
Mlekolak |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 12.08.2004 ![]() |
ja najczęściej gram na kompie w gry na nes'a
Ten post był edytowany przez Child: 11.05.2006 23:07 |
![]() ![]() ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Pawelord2 @ 22.05.2005 20:17) Aktualnie w nic, ale nie o tym chciałem pisac ;] Chciałem wam cos pokazac, niektórzy moze widzieli - zwiastun Killzone na PS3 (ta, e3 kilka dni temu było) Moje wrazenia? O niech mnie cholera jeżeli to nie jest tylko filmik robiony na potrzeby promocji, bo są tam elementy które każą tak sądzic - są też takie które absolutnie wskazują na real time z gry...ehhh oglądnijcie, padnijcie -> trailer na stronie http://gametrailers.com/ (w sercz wpiszcie killzone, ostatni wynik) Ehh... chyba juz czas przesiąsc sie na konsole... "...P..." doslownie przed chwila widzialem ten filmik. masakra. takich mozliwosci graficznych mozna spodziewac sie pod koniec ery ps3, czyli jak juz osiagnie kres swoich mozliwosci. chociaz... ogolne zdanie na forum z ktorego to ogladalem, dazylo do tego ,ze filmik jest w czasie rzeczywistym. a w wywiadzie z jednym z tworcow czytam "chcielismy pokazac to ,do czego dazymy" - mozna powiedziec ,ze to jednak pre-renderowany film. tak czy siak, gry ida do przodu, polecam chocby poczytac o teogrocznej relacji e3, chocby na smierdzacym gamespot (dzial e3). tak btw konsole >> pc (jesli chodzi o gry naturlich). edit: matoos - znajac zycie, to w polsce ps3 spodziewac sie nalezy gdzies w polowie 2007. i to nie jest zart. Ten post był edytowany przez GrimmY: 23.05.2005 13:22 -------------------- |