May The Force Be With You, SW
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
May The Force Be With You, SW
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ten temat musiał już kiedyć być, ale jest okazja więc i tak dam. Gwiezdne wojny (tudum)! Za tydzień koniec sagi. Co wy wogóle o Starłorsach myślicie?
|
![]() ![]() ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Może juz jestem stary ale:
SPOILER: Anakin zabija Macea: - Ojej co ja zrobiłem... a e tam. Co mówiłeś o ciemnej stronie Palp? KONIEC SPOILERA Czy tylko mi cała przemiana Anakina w Vadera wydała się jakby taka mimochodowa [a tak przy okazji przejdę se na ciemną stronę]? Palpi prowadzi go jak po sznurku ku ciemnej stronie a ten baran daje się złapać. to było aż żenujące. Innego przedstawienia przejścia się spodziewałem. Jednym słowem: - Lucas nie powinien rezyserwoć [zawsze sie do tego przyczepie :P] - Anakin to debil bez pomyslunku i działąjący według emocji. in plus - łza Anakina - "I hate you!" - "You were the chosen one!" - Rozkaz 66 ofcuz Ale ogónie film raczej wysoko średni tak 7/10 w porywach. -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:52 |