Dobra Bolki!!, tylko dla
elytarnego 3miasta =P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dobra Bolki!!, tylko dla
elytarnego 3miasta =P
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
plan jest taki, żeby się spotkać w najblizszą niedziele (tj 29 maja) o 14.15 pod Medisonem w gdańsku głównym i iść sobie golnąć czy kto co lubi (bo ja np. nie lubie), polansować się troche i w ogóle. jak narazie będziemy mycha i ja co jak sami rozumiecie podnosi znacznie range spotkania wiec hmm. jak ktos chce sie dolaczyc to pisac mi tu zaraz. baj.
-------------------- dupa.
|
![]() ![]() ![]() |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Timmy a ciepłej wody dla ilu wystarczy?
bo u mnie wystarcza na 3 szybkie prysznice albo 4 superszybkie. od kiedy to forum powstało są takie idee, ale cóż... nawet w wakacje cieżkoby było, bo ludzie wyjeżdżają i w tym samym miejscu o tej samej porze nie da się zbyt wielu ludków zebrać. fajnie by było... ale to dość nierealne. sama nie wiem czy jechałabym do łodzi specjalnie tylko po to by przebić piątke dementiemu... chyba, że jeszcze byśmy poszli na indiosów co mi kiedyś Voldius obiecał! (i nie mów, że nie pamiętasz) Ten post był edytowany przez Sumiko: 28.05.2005 11:38 -------------------- dupa.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:41 |