Przepowiadanie Przyszłości, Wróżby I
Wróżbiarstwo, wielka bujda czy jedyna prawda....?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Przepowiadanie Przyszłości, Wróżby I
Wróżbiarstwo, wielka bujda czy jedyna prawda....?
Milina |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 05.05.2005 Skąd: Kraina Marzeń Płeć: Kobieta ![]() |
Był temat o zmieniaczu czasu i przeszłości. Z tego co widziałam, nie ma tematu o samej przyszłości.
Czy jest sens uczenia się wróżbiarstwa w Hogwrcie? Czy w ogóle można przewidzieć, co się stanie? Jeżeli tak, jak taką wiedzę wykorzystać? Może zdarzyło Wam zetknąć się w prawdziwym życiu z osobą naprawdę potrafiącą przewidzieć przyszłość, a może ktoś trafnie powiedział, co Was czeka? Jakie są Wasze odczucia na ten temat? |
![]() ![]() ![]() |
Galia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Przeznaczenie, przepowiadanie przysżłośc ... Bzdury
Przeznaczenie można rozumieć tylko jako to, ze biorąc pod uwagę pewne czynniki, najprawdopodobniej z daną osobą bęzie tek, czy inaczej. A nie jakieś tam "jestes wybrany " ![]() A przepowiadanie przyszłości, to porpostu umiejętność logicznego rozumowanai na podstawie posiadanych informacji. Myślę, że kiedyś zajmie się tym matematyka, albo fizyka... To dizedzina bardoz ścisła. Powiem wam jeszcze, ze denerwują mnie te wszystkie horoskopy, przepowiednie, wróżki na telefon ![]() -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:41 |