Kochamy Polskie Seriale..., XXI wieku ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kochamy Polskie Seriale..., XXI wieku ;)
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Chyba nie ma osoby, która nie zna, nie oglądała chociaż jednego odcinka z naszych "tasiemcowych" seriali. Chodzi mi dokładniej o "M jak miłość", "Na dobre i na złe", "Na wspólnej" czy tzn. polską modę na sukces, czyli "Klan".
Bynajmniej u mnie, panuje przekonanie, że jeśli ktoś ogląda któryś z tych seriali to jest nienormalnyi od razu jest przez wszystkich wyśmiewany. A jak to jest w waszych kręgach? który z polskich tasiemców oglądacie najczęściej i najbardziej lubicie? -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
karolka |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
u mnie jak ktos oglada seriale albo telenowele, to nikt sie tym nie przejmuje, bo kazdy ma do tego prawo. nawet ja niedawno ogladalam 'm jak milosc', ale odkad nie mamy cyfry+, tylko zwykly tuner, to mamy tylko (z polskich) tvp polonie, mango, tvn style, tele5, tv podroze i costam zdrowie czy jakos tak. a z angielskojezycznych jedynie bbc world. dlatego wole wcale nie ogladc tv niz jakies arabskie zawodzenie (prawie ciagle spiewaja swoje pioseneczki). u mnie w klasie jest dziewczyna, ktora w ogole nie ma telewizora i jakos zyje...
-------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:40 |