Kochamy Polskie Seriale..., XXI wieku ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kochamy Polskie Seriale..., XXI wieku ;)
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Chyba nie ma osoby, która nie zna, nie oglądała chociaż jednego odcinka z naszych "tasiemcowych" seriali. Chodzi mi dokładniej o "M jak miłość", "Na dobre i na złe", "Na wspólnej" czy tzn. polską modę na sukces, czyli "Klan".
Bynajmniej u mnie, panuje przekonanie, że jeśli ktoś ogląda któryś z tych seriali to jest nienormalnyi od razu jest przez wszystkich wyśmiewany. A jak to jest w waszych kręgach? który z polskich tasiemców oglądacie najczęściej i najbardziej lubicie? -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ja nie lubię Wojewódzkiego (program)... gdy tak się to ogląda, to można odnieść wrażenie, że on nie ma tak naprawdę nic do powiedzenia; w kółko latają te same teksty [albo o pedałach albo że wódka zamiast wody dla gości albo o tym, że zaraz każe panu jakiemuśtam - ochroniarzowi - wyprosić kogoś z publiczności i kończy mówiąc, że i tak nie rozda koszulek dla publicznosci tylko weżmie je dla siebie]. nie wyciąga od swoich gości żadnych konkretów... tylko owijając w bawełnę kompromituje ich... tam nie ma żadnej dyskusji... na dobrą sprawę z tego programu raczej nicczego ciekawego się dowiedzieć nie można... Wojewódzki zapraszał kiedyś Kazika... ciekawe po co. żeby o dupach porozmawiać? o alkoholowo-seksualnych problemach? a może Kazik powinien pójść, żeby się wypromować? albo wypromowac Kult? nie przyjął zaproszenia... i bardzo dobrze... to byłoby bezsensu... ktoś oglądał odcinek z Kostrzewskim? to było beznadziejnie żałosne...
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:04 |