Kochamy Polskie Seriale..., XXI wieku ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kochamy Polskie Seriale..., XXI wieku ;)
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Chyba nie ma osoby, która nie zna, nie oglądała chociaż jednego odcinka z naszych "tasiemcowych" seriali. Chodzi mi dokładniej o "M jak miłość", "Na dobre i na złe", "Na wspólnej" czy tzn. polską modę na sukces, czyli "Klan".
Bynajmniej u mnie, panuje przekonanie, że jeśli ktoś ogląda któryś z tych seriali to jest nienormalnyi od razu jest przez wszystkich wyśmiewany. A jak to jest w waszych kręgach? który z polskich tasiemców oglądacie najczęściej i najbardziej lubicie? -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Myślę, że polskie seriale nie prezentuja najniższego poziomu, większość ma dobrą obsadę, grają w nich nienajgorsi aktorzy, którzy przestali się tego wstydzić. Oni stanowią już połowę sukcesu. Przykładem ciekawego serialu według mnie jest "Oficer", który został doceniony także przez "krytykę", co nie często wśród polskich produkcji tego typu się zdarza.
Ten post był edytowany przez loonatyk: 10.06.2005 20:15 -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:21 |