Soundtracki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Soundtracki
Potti |
25.12.2004 16:46
|
Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta |
chyba kiedyś coś takiego było, albo
przynajmniej się o tym rozmawiało, ale sądzę, że przydałaby się reaktywacja.
piszcie o soundtrackach, które zapadły Wam w pamięć/ są wg. Was wyjątkowe/ często do nich wracacie. ja spróbuję godnie uczestniczyć w dyskusji ;pp ale narazie nie mam takiej możliwości, bo przez jakiś czas oglądam w kółko Dirty Dancing, także za sprawą muzyki, a jak film się skończy... równie często słucham soundtracku, z ''Hungry Eyes'' na czele ;] ten z dwójki też mi się podoba, jako jedyny element z całego filmu. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ludwisarz |
11.06.2005 20:53
|
Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna |
A k-pax? A 21 grams? A road to perdition?
To są kozaki. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:27 |