Wirtualny Hogwart, co o tym sądzicie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wirtualny Hogwart, co o tym sądzicie?
HUNCWOTKA |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 213 Dołączył: 06.06.2005 Skąd: :] ![]() |
ostatnio natknęłam sie na internetowy Hogwart,ja sądze że to fajna zabawa.A wy co o tym sądzicie?A może juz do jakiegoś należycie?
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
re up:
Nie trzeba płacić za serwer. Oferuje domenę i całkiem całkiem serwer. Jak będzie trzeba więcej miejsca - myślę, że da radę. MalGanis: Ja wiem, że Nowa Huta to bardzo dziwne miejsce, a Twe słowa są jeszcze bardziej dziwne. Nienormalne. Zdobadź trochę doświadczenia w życiu, patrz realnie. Ja też bym chciał w domu obrazy typu Dama z Łasiczką. Bo przecież skoro Picasso umiał namalować to inni tez potrafią.. Większośc, jak nie wszystkie, internetowych Hogwartów ma takie założenia jak ten o którym pisałem trochę wyżej. Jednak wykonanie techniczne, kadra lub zapał są do kitu przez co staje się tylko tandetnym tworem.. wejdz sobie na thecrims.com i graj tam, a nie torpeduj wszystkich pomyslow - bo ja chce 'THECRIMS IN DA HOG'WARDZZ!'. Znajdz programistow. Za darmo. Znajdz ludzi ktorzy sa w stanie napisac takie cos za darmo - dam Ci nawet kwiaty za to. Ciesze, sie, ze masz ladny pomysl. To milo, ze ludzie maja wyobraznie. Cieszy ludzkosc. Ale do cholery jasnej realizm. Nie zrobimy Ci thehogwarts.com. Takimi rzeczami zajmuja sie cale firmy programistow by odniesc z tego potem konkretne zyski. Zrobic dobra strone w php czy Flashu jest w stanie pare osob z tego forum. Zrobic dobra grafike rowniez. Nadzorowac to i wspoltworzyc tej Hogwart - jak najbardziej. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:56 |