Przy Okazji
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Przy Okazji
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
kto z Was, klaso narzekająca, jest szczęśliwy?
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
czyli co jest radość doskonała :] (kocham ten tekst :])
ja nie narzekam ;p ekhm ucze sie niezle, bawie sie dobrze, kumpli mam niezłych, znajome niebrzydkie, dziewczyne kochająca, przyjaciela wiernego, rodziców pracujących, włosy długie, własne zdanie, dom jednorodzinny, pięknego psa, dużo wolnego czasu, perspektywy, szybki komputer, rozległą wiedzę, znajomość własnej wartości i jednego Boga. Mało? ta chyba nie... I chociaz do radości doskonałem mi daleko (a'la św. Franciszek) ale i tak - nie narzekam. Zobaczymy jak zdam mature, w jakim wieku sie ozenie, ile bede mial dzieci, dochód brutto, jak wysoka emeryture, ile lat przezyje i gdzie na koniec wyląduje :] ps. podoba mi sie ten post ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:26 |