Przy Okazji
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Przy Okazji
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
kto z Was, klaso narzekająca, jest szczęśliwy?
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
może jestem dziwna, ale...
nie. Przyjaciel, mój ukochany i najlepszy, najważniejsza osoba na świecie, zostawiła mnie, samą. Przyjaciółka okazała się kimś fałszywym, zazdrość ją zaślepiła. Sytuacja w domu jest, jaka jest, od jakiegoś czasu nieciekawa. Będę mieć duży rachunek telefoniczny. Wakacje przesiedzę w Krk, ewentualnie w Kielcach albo Zawoi. Szkoła zacznie się dopiero za 2 miesiące, a ja chciałabym teraz. Nie lubię siebie. a z drugiej strony.... tak. mimo to,że mnie zostawił, przecież było piękne pół roku, kiedy niemalże fruwałam w obłokach z radości. Mam Przyjaciółkę, taką prawdziwą i od 3 lat tę samą, chwile słabości umocniły więzy. Przecież w domu będzie lepiej, MUSI być. Rachunek to błahostka, za miesiąc będzie nowy, niższy. Przecież nabiłam go będąc w Wiedniu, u Niego. I było mi tam niesamowicie, było mi dobrze. A wakacje... nawet w domu mogą być cudowne, bo nie liczy się miejsce, a to, z kim się spędza czas. Poza tym może uda się wyjechać nawet na parę dni do Juraty? Szkoła się zacznie, i jeszcze będę tęsknić do wakacji. Dostałam się do wymarzonej od lat szkoły. Jadę z Przyjaciółmi w góry, przecież będzie fajnie. A może wcale nie jest tak, że się nie lubię? Prosty rachunek sumienia.... i chyba wychodzę na 'plus' -------------------- borufki
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:24 |