Przy Okazji
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Przy Okazji
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
kto z Was, klaso narzekająca, jest szczęśliwy?
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
czy jestem szczesliwy? tak. jestem z natury raczej optymista niz niespelnionym smutasem. nie mowie, ze dzien w dzien latam z umownym bananem na ryju ('tylko czlowiek wiecznie szczesliwy moze byc nienormalny'), ale na dluzsza mete po prostu nie potrafie sie czyms martwic. poza tym sa wakacje, jak tu sie nie cieszyc , slonce za oknem, dawni znajomi sie odzywaja. tak na dobra sprawe ciesze sie z kazdej, nawet najdrobniejszej rzeczy, jakkolwiek glupia by ona nie byla. jestem prostym czlowiekiem (co nie znaczy,ze prostakiem) i nie potrzebuje jakis filozoficznych mambo-dzambo do szczescia. np. dzisiaj ciesze sie spotkaniem z dawnym kumplem, ktorego ostatni raz widzialem w przedszkolu. chce "zyc", bo choc nie widze jeszcze przed soba zadnego wyraznego celu w zyciu, wiem, ze jest jeszcze wiele do zrobienia a wokol mnie sa ludzie, nawet jesli to jest tylko garśsc, ktorym na mnie zalezy.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:41 |