Sentencje, Złote Myśli, Cytaty, ulubione...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sentencje, Złote Myśli, Cytaty, ulubione...
Magya |
18.04.2005 15:04
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta |
Wpadłam na pomysł, aby zamieszczać na forum nasze ulubione sentencje, cytaty, złote myśli. Niektóre są na pewno godne przemyślenia i można się tutaj zastanowić nad nimi Podaję :
Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz na co trafisz... Forrest Gump Człowiek zadowolony to anioł, który wnosi słońce do domu. Phil Bosmans Prawdziwy poszukiwacz radości cieszy się już dziś różą, która dopiero jutro rozkwitnie. B.A. Betzinger -------------------- Motylem jestem.
Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Madleen Jill Kay Whitecolumbelux |
05.07.2005 13:09
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 04.07.2005 Skąd: z daleka... |
Istniej i kochaj, bo życie jest jak ptak-ulotne i płoche
Marzenia o pieniądzach wzmagają przyciąganie ziemskie Ewa Lewandowska Nie rzeczywistość sama, ale serce, z jakim ku niej przystępujemy daje rzeczom kształty i kolory Henryk Sienkiewicz -------------------- I czegoś tu chyba nie rozumiem. Ucze się, a niewiele umiem. Kiedyś mówili: Śmiej się, teraz każą mi płakać. Wczoraj skrzydła ucieli, dzisiaj każą mi latać...
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:37 |