Londyn
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Londyn
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Przepraszam, jestem opóźniona. Ma ktoś jakieś najnowsze informacje?
edit: dodaję, że chodzi o zamachy w metrze i autobusach. tvn24 cały czas zrzędzi to samo, strona bbc nie działa. edit2: no to pan Tony Blair sie wypowiedział. Przemówił ładnie, ale to wile nie wniosło. Ech.. co takiego mają te przerywniki TVN24 w sobie, że są takie przygnębiające? Ten post był edytowany przez Dajmond: 07.07.2005 13:09 -------------------- .
|
![]() ![]() ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ah, tych polskich dziennikarzy to nie obchodzi Londyn, Madryt (bo USA to było za duże buum żeby o jakimkolwiek myśleniu mówić), tylko to, czy przypadkiem terroryści nie planują zamachu na Polskę. moim zdaniem to trochę nieeleganckie, bo trząść portkami każdemu wolno, ale na Boga, nie tak publicznie.
ale może jestem dziwna. a może po prostu za bardzo przywiązana do Londynu. i też mnie strasznie denerwuje ciągłe pokazywanie tego samego, a szczególnie zakrwawionego człowieka, któremu robią masaż serca. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 12:22 |