Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ten temat już był, ale sądzę, że można go reaktywować, bo jest częścią kultury..
Czytacie/ oglądacie/ rysujecie coś?? Ja ostatnio zacząłem oglądać Fushigi Yuugi ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
Oglądam anime, czytam mangi i rysuje( nie wychodzi mi ale to się wytnie)
QUOTE(kubik @ 11.12.2004 12:21) jedynym słusznym anime jest DRAGON BALL Z<br />kaaaammmmmeeeehaaaaaammmmmeeeeeehhhaaaaaaaa! *chlip kochałem ten serial* Hyh oglądałam... to było 2 anime moje (chyba) QUOTE albo SAILOR MOON Ukarze cie w imieniu księżyca! *ten tez ahhh 1996* Moja pierwsze anime ;p. Mam nagrane na kasate. Z każdym razem jak kilka odcinków oglądam wydaje mi się coraz bardziej śmieszne. QUOTE dobra ale najlepszejszym anime są: w kat: komedia Puni Puni Poemi Nie widziałam ale podobno ... dobre ;p QUOTE odrobina niezrozumienia fabuły Neon Genesis Evangelion Naj bradziej mi się teraz po odba ... chyba najlepsze, co dotychczasowe oglądałam QUOTE w kat: smieszna komedia z elementami echii Love Hina czytałam mange Jedno z lepszych jest też : Cowboy Bebop i Trigun. (anime) Co do mag, to praktycznie każda mi się podoba te co ostatniop czytałam : Paradisekiss( o boże nie pamiętam jak to się pisało ;p) , Hack i jeszcze jedno co zaczynało się na W ale nie opamiętam nazwy ( nie chce mi się ruszyć i pójśćdo innego pokoju żeby zobaczyć nazwe) Wszystko to dlatego widziałam i czytałam , bo moja satrsza siostrzyczka się tym bardzo interesuje (nawet jeżdzi od trzech lat na konwenty) , a ja to taki przypadek...;p To się rozpisałam XD -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 22:42 |