Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ten temat już był, ale sądzę, że można go reaktywować, bo jest częścią kultury..
Czytacie/ oglądacie/ rysujecie coś?? Ja ostatnio zacząłem oglądać Fushigi Yuugi ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE wyrosnie? z czego - z anime czy dragon'a?:} Najpierw dragon, a potem anime. Pozniej zostanie sie kims kto moze obejrzec anime i przecyztac anime ale go to nie kreci. Wtedy znajduje link do 4chana i czyta tylko /b/ random staczajac sie na samo internetowe dno ![]() Swoja droga mnei sie spodobal Dragon Ball dzieki wersji ang. z Cartoon Network tej polskiej starwic nie moglem ale jak przestali puszczac na CN to musialem obejrzec an RTL7 (rzeba wiedziec co sie dalej dzialo). Jeszcze Cartoona wielbie za Gundam Winga. Cholernie mi sie podobalo za dobrane glosy i tlumaczenie. Wersja jponska za cholere mi sie nei spodobala jak pozniej byla puszczana na Hyperze. Jak ktos ma ang. odcinki na CD to moge sie wymienic za cos np. Azumange ![]() Btw. Nic nei pobije anime z Poloni 1. One byly cudowne *chlip* -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 22:24 |